Eveniment de referinţă pentru domeniul asigurărilor

Liderii pieţei de asigurări din România s-au întâlnit luni, 14 iunie, la Bucureşti, în cadrul conferinţei intitulate “A Practical Approach on Risk Management”. Evenimentul a fost organizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie, în parteneriat cu Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, şi a avut ca scop crearea unei spaţiu de dezbatere profesională care să contribuie la identificarea şi analizarea tendinţelor, riscurilor şi oportunităţilor din domeniul asigurărilor în contextul provocărilor economico-financiare actuale.

La eveniment au fost prezenţi peste 80 de reprezentanţi ai managementului de vârf al celor mai importante companii de profil din România (Alico, Allianz Ţiriac, ARDAF, Astra, ASIROM, BCR Asigurări, BRD Asigurări de Viaţă, Carpatica, Certasig, EFG Eurolife, Forte, Garanta, Generali asigurări, Groupama, Uniqa, Platinum, Signal Iduna), importanţi brokeri de asigurări, experţi interni şi externi.

Evenimentul a fost sponsorizat de Munich Re, Germania – sponsor oficial, ASIROM – sponsor principal; AEGON Asigurări de Viaţă, Carpatica Asig, ING – sponsori şi a beneficiat de sprjinul Media Xprimm.

Pentru a vizualiza în format pdf materialele prezentate la conferință, dați click pe numele prezentării:

Mesajul doamnei Angela Toncescu, Președinte CSA, susținut în deschiderea conferinței

Vasile Dâncu - Piața asigurărilor în România

M. Stricker - Structure and implementation of internal models

M. Meyer - Calculation and evaluation

A. Lupescu - Market value balance sheet...

S. Matei - Impactul riscului de piață...

D. Mitroi - Structurarea scenariilor de risc prin scheme logice

P. Mitroi - Procesul de aprobare a modelului intern

Galerie foto:

imagini imagini imagini imagini imagini imagini imagini